FM-AM DX - TOWERS - ANTENAS - RECEIVERS

Wellcome to DX FM ROMANIA forum.
FM-AM DX - TOWERS - ANTENAS - RECEIVERS

Reception via atmospherical layers - infos - satelit

Wellcome in DXFMROMANIA forum . This forum is now active at new adress http://dxfmromania.forumz.ro/
Dxfmromania is an romanian forum based on FM and TV dx receptions. On this forum have informations about towers and city antennas of transmitters. Separate add Satelit receptions special for satelit finders or scanners. Succes. All request need send a simple message to forum administrator. 73's

  Stiri din Tv

  Share
  avatar
  Dxfmromania
  Admin

  Numarul mesajelor : 1639
  Varsta : 35
  Localizare : bucuresti - sud est romania
  Stare de spirit : activa
  Data de inscriere : 2008-03-24

  Stiri din Tv

  Post by Dxfmromania on Sat 14 Apr 2012, 02:36

  Andra si Catalin Maruta vor petrece Pastele alaturi de rude si spera sa gaseasca timp si pentru o scurta iesire la munte.

  "Daca nu intervine altceva intre timp - si nu cred sa intervina - vom sta in familie chiar in ziua de Paste, dupa care probabil vom merge cu totii la Inviere, prin toti intelegand ca merg impreuna cu Andra, David, parintii, socrii, cumnatii, prietenii apropiati, etc. In orice caz, sunt niste zile libere atunci si ne-am propus, daca vremea va fi buna, sa iesim mult si-n natura. Poate chiar tragem o fuga pe la munte!", a declarat Catalin Maruta pentru protvmagazin.ro.

  Testeaza-ti cunostintele legate de muzica - click aici

  Vrei sa mergi la un concert in strainatate? Vezi aici cele mai tari oferte!

  In ceea ce priveste meniul de Paste, Maruta spune ca nu vor lipsi produsele traditioale: carnea de miel, drob, fripturi, salate de primavara, prajiturile, cozonacul. "In fiecare an facem concurs de ciocnit oua si la final ramane un campion. Facem ca la fotbal, cu ciocniri ''pe grupe'' si apoi ''eliminatorii''", a mai declarat prezentatorul TV.


  Last edited by ZVARTOSHU on Sat 14 Apr 2012, 02:41; edited 1 time in total

   Current date/time is Mon 21 Jan 2019, 03:56