FM-AM DX - TOWERS - ANTENAS - RECEIVERS

Wellcome to DX FM ROMANIA forum.
FM-AM DX - TOWERS - ANTENAS - RECEIVERS

Reception via atmospherical layers - infos - satelit

Wellcome in DXFMROMANIA forum . This forum is now active at new adress http://dxfmromania.forumz.ro/
Dxfmromania is an romanian forum based on FM and TV dx receptions. On this forum have informations about towers and city antennas of transmitters. Separate add Satelit receptions special for satelit finders or scanners. Succes. All request need send a simple message to forum administrator. 73's

  Info muzical

  Share
  avatar
  Dxfmromania
  Admin

  Numarul mesajelor : 1639
  Varsta : 35
  Localizare : bucuresti - sud est romania
  Stare de spirit : activa
  Data de inscriere : 2008-03-24

  Info muzical

  Post by Dxfmromania on Sat 14 Apr 2012, 02:42

  Hot new: DJ Project & Adela Popescu - Bun Ramas (videoclip)
  Publicat acum 10 ore (13 Aprilie 2012)

  "Bun Ramas", videoclipului primului single DJ Project lansat cu noua sa voce, Adela Popescu, tocmai a fost lansat pe canalul YouTube al casei de discuri Cat Music.

  "Bun Ramas" este un clip special, realizat din peste 10.000 de fotografii. Regia videoclipului este semnata de Dragos Buliga.
  "Am facut foarte, foarte multe fotografii o zi intreaga, in multe locatii din Bucuresti pornind de la Centrul vechi, la metrou, pe strazi, la Gradina Icoanei, la Biblioteca Nationala. M-am bucurat sa filmez din nou alaturi de regizorul Dragos Buliga si am lucrat foarte bine cu echipa de styling formata din Cami Negrea, Alexandra Caspruf si Traviata Paduraru. Mi-era dor sa ma exprim pe muzica", declara Adela Popescu in urma cu cateva zile.

  Adela Popescu a devenit solista trupei DJ Project in decembrie 2011, inlocuind-o pe Giulia Anghelescu.
  avatar
  Dxfmromania
  Admin

  Numarul mesajelor : 1639
  Varsta : 35
  Localizare : bucuresti - sud est romania
  Stare de spirit : activa
  Data de inscriere : 2008-03-24

  Re: Info muzical

  Post by Dxfmromania on Sat 14 Apr 2012, 11:57

  Neincetat, maestrul Tudor Gheorghe patrunde in sufletele romanilor din toate colturile tarii si trece granitele lumii ori de cate ori i se ofera ocazia de a le darui un strop din frumusetea, farmecul poeziei si cantecului romanesc.

  Deseori, romanii l-au putut vedea cantand la chitara sau la cobza insotit de taraf sau orchestre impunatoare, l-au putut admira recitand poezii sau jucand admirabil diverse roluri in piese de teatru. De fiecare data, insa, aparitiile maestrului Tudor Gheorghe pe scena, imprima notiunea de unicitate. Diversitatea temelor abordate in spectacole si maniera interpretarii, sunt elementele esentiale ce dau greutate actelor sale cultural-artistice. De aproximativ 3 luni, Tudor Gheorghe isi incanta admiratorii din toata tara cu spectacolul "Rapsod si lautar”, prezentat ca fiind un spectacol-lectie despre evolutia muzicii lautaresti si a celei traditionale, de la origini si pana in zilele noastre.

  In tot acest timp, detaliile urmatorului turneu national – "Vremea Nemaniei” au fost deja stabilite. Dupa Sarbatoarea Pastelui, va debuta cel doilea turneu consecutiv in care va parcuge peste 20 de orase. La cererea repetata a publicului, bucurestenii il vor putea intampina pe maestrul Tudor Gheorghe in data de 23 mai, cand va readuce "Vremea nemaniei” pe scena Salii Palatului. In acompaniamentul orchestrei Arkadia si a celor 4 voci corale divine, menestrelul sufletelor noastre va adauga un plus de vibratie creatiilor semnate de regretatul poet basarabean Grigore Vieru.

  "Va fi un elogiu adus frumusetii feminine, dar si un elogiu adus mamei. Voi ridica cateva intrebari asupra existentei noastre, cu ajutorul unor poeme pe care nu ati crede ca le-a scris Grigore Vieru. Ne vom aminti si de poezia lui pentru copii. Nu voi omite nici obsesia lui pentru limba romana si pentru frumusetea limbii noastre", a marturisit Tudor Gheorghe pentru Jurnalul National.

  Biletele pentru concertul "Vremea Nemaniei”, de la Sala Palatului din Bucuresti, pot fi achizitionate din reteaua Vreau Bilet – Unirea Shopping Center etj.2, magazinele EuroGsm (Cora Lujerului, Ion Mihalache, Unirea Shopping Center parter langa Stradivarius), Libraria Mihai Eminescu, Str. Moise Nicoara nr.18,la Sala Palatului, in reteaua Eventim si online prin www.eventim.ro si www.vreaubilet.ro . Pretul unui bilet variaza intre 50 – 160 Ron, in functie de categoria de loc.

   Current date/time is Mon 21 Jan 2019, 05:11